Over MetaSafe

MetaSafe is een familiebedrijf gespecialiseerd in het technisch beveiligen van woningen, appartementen en bedrijven. MetaSafe is reeds meer dan 20 jaar actief. Wij zijn lid Van de Vlaamse Slotenmakers Unie (VSU), alle aangesloten leden zijn erkend. 

Gedurende de laatste 20 jaren heeft MetaSafe een groot klantenbestand opgebouwd door kwaliteit, service en vertrouwen te bieden aan elke nieuwe of bestaande klant. Ons referentieboek dat door de beveiligingsadviseur voorgelegd wordt tijdens een eerste bezoek, laat U toe onmiddelijk te zien waar en wie er zich in uw gemeente of stad al beveiligd heeft met MetaSafe. Wij zijn dan ook terecht fier en dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Tot het totale beveiligingsplan en voorstel behoren altijd preventieve en risico-beperkende maatregelen van organisatorische aard; zoals deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, goed sleutelbeheer en speciale aandacht voor beveiliging van deuren en ramen.

Omdat de markt van inbraakbeveiliging gedomineerd wordt door firma’s die zich aanbieden na inbraken en dit meestal met electronische oplossingen, profileert MetaSafe zich als de specialist inzake mechanische preventie. Beter voorkomen dan genezen!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Hoe veilig is jouw woning?

Vraag nu je gratis veiligheidsstudie aan!

VRIJBLIJVENDE VEILIGHEIDSSTUDIE
Metasafe International

Nationaal dossier veiligheid als bijlage bij Het Nieuwsblad, Download de publicatie van 26 mei!