top of page

Veiligheidscilinders

De eerste stap voor de beveiliging van elke deur!

Veiligheidscilinders: meer dan een veilig gevoel

Een beveiligde deur is meestal voorzien van een goede veiligheidscilinder, een veiligheidsslot en een veiligheidsbeslag. Wenst u een veiligheidscilinder voor een nieuwe deur of bent u aan vervanging toe na een inbraak? MetaSafe international voorziet u van een ruime keuze aan veiligheidscilinders, alle met SKG classificatie. Door onze jarenlange ervaring selecteren we enkel cilinders van de hoogte kwaliteit en met de hoogste inbraak weerstand.

Bedenk dat 90% van alle woninginbraken wordt gepleegd in matig tot slecht beveiligde woningen. Anders gezegd: zijn je ramen en deuren voorzien van goed (-gekeurd) hang- en sluitwerk dan verklein je de kans dat je slachtoffer wordt van een inbraak met 90%

De meeste inbraken kunnen worden voorkomen door het plaatsen van een veiligheidscilinder die bij Metasafe standaard van het volgende is voorzien;

  • elke veiligheidscilinder is voorzien van een nood-en gevaren functie zodat u met een sleutel langs de buitenkant nog steeds binnen kan komen, al zit er een sleutel op de binnenkant van die deur.

  • elke geinstalleerde of geleverde veiligheidscilinder is voorzien van uw personlijke unieke certificaatkaart die garandeerd U dat alleen U een sleutel of nieuwe veiligheidscilinder kan bijbestellen.

  • 3 sleutels op code worden altijd bijgeleverd

  • elke veiligheidcilinder is op maat gemaakt van uw deur dikte inclusief rekening houdend met het veiligheidsbeslag

  • U krijgt 10 jaar “all-in” garantie in geval van beschadiging bij inbraak op uw veiligheidscilinder (niet op de sleutels)

  • Metasafe heeft een eigen profiel van veiligheidscilinders en sleutels, die enkel besteld kunnen worden bij ons om uw veiligheid optimaal te garanderen.

EVVA 3KS plus cilinder SKG***

De cilinder met het keersleutelsysteem voor de hoogste veiligheidseisen onder zware omstandigheden die zich kenmerkt door de overlappende uitgefreesde curven, veerloze technologie en met afgeronde sleutelkop voor minder slijtage.Bestand tegen manipulatiepogingen als; picking en aftasten, anti-klop, uitboorbeveiliging, extreem hoge kern-trek en afbreekbeveiliging.

De innovatieve technologieen van de 3KSplus-cilinder overtuigt met zijn 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften die er samen met 6 sleutelcurven voor zorgen dat we hier terecht kunnen spreken van een uniek staaltje technologie ten opzichte van klassieke systemen. De cilinder is modulair en derhalve uiterst flexibel, dit bespaart tijd en kosten!

Toepassingen: extra beveiliging van gebouwen, woningen, appartementen met of zonder sleutelplannen.

Dom Diamant hele cilinder SKG***

De cilinder met extreem hoge veiligheid die zich kenmerkt door driedimensionale sleutel, anti-klop, standaard t-koppeling,extreem hoge kerntrek- en boorbeveiliging.

Het systeem DOM diamant overtuigt met zijn extreme prestatiewaarden. Hier ervaart u de hoogwaardigheid van een nieuwe generatie – made by DOM. Het systeem diamant beantwoordt aan de hoogste eisen met betrekking tot bescherming en sluitcomfort. Dit wordt mogelijk gemaakt door een stalen sluitwerk met 21 roterende stalen schijven. Tot in het kleinste detail staat elk onafhankelijk van elkaar werkende segment – van het materiaal tot en met het sluitmechanisme - hier voor een compromisloze kwaliteit.

Toepassingen: extra beveiligde gebouwen, eengezinswoningen, appartementen met extra veiligheidsbehoefte

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over veiligheidscilinders.

bottom of page