top of page

DOM Sleutels 

Sleutels na bestellen of een nieuwe certificaatkaart aanvragen

Door de nieuwe richtlijnen van de fabrikant en voor uw eigen veiligheid volstaat het nummer op uw sleutel niet. Wij hebben een kopie nodig van uw persoonlijke certificaatkaart, bij verlies of het niet terug vinden ervan zal u een nieuwe certificaatkaart dienen aan te vragen en te bestellen. Het document en de nodige instructies hiervoor kan u aanvragen via email info@metasafe.be. Prijs voor een nieuwe certificaatkaart 39€ +21% BTW = 47,19€

Het bijmaken van 1 DOM sleutel kost; 98,12€ + 21% BTW = 118,72€ + 10€ portkosten voor het aangetekend versturen = totaal: 128,72€ . 

 

De kosten door DOM aangerekend houden rekening met de leeftijd van de sleutels en de plaatsingsdatum van de veiligheidscilinder + productiekost en materiaal + administratie en verzending. MetaSafe rekend alleen maar de verzendkosten en een toeslag voor de adminstratieve afhandeling.  Sleutels en certificaatkaarten worden alleen in bestelling genomen na betaling, levertermijn tussen de 2 a 4 weken, productie bij DOM Duitsland.

EVVA Sleutels 

Wij hebben een kopie nodig van uw persoonlijke certificaatkaart om een duplicaat van uw sleutel te vervaardigen.

Het bijmaken van 1 EVVA sleutel kost: 43,30€ + 21%BTW = 52,39€ + 10€ portkosten voor het aangetekend sturen = totaal: 62,39€.

Zodra we de betaling in ons bezit hebben, zullen we overgaan tot de productie.
Levertermijn +/-1 week maximum, aangezien de sleutels bij ons worden aangemaakt.

Contacteer ons zodat we een het nodige kunnen doen om uw sleutel(s) en of certificaatkaart zo snel als mogelijk te bezorgen

bottom of page