top of page

Kwaliteit & service

MetaSafe speelt expliciet in op de preventie van inbraak om de inbreker buiten te houden, eerder dan een alarmsysteem in werking te laten treden als de inbreker de woning reeds is binnengedrongen.

Onze unieke voordeelargumenten:

  1. Dankzij de vrijblijvende  veiligheidsstudie leert u de zwakke punten van uw woning kennen.

  2. Zowel de veiligheidsadviseurs als de plaatsers zijn degelijk opgeleid zodat zij de beste oplossing aanbieden en deze op de juiste manier kunnen plaatsen.

  3. MetaSafe werkt over gans België zodat er steeds een snelle service en dienst na verkoop kan geleverd worden.

  4. Beveiliging op maat door standaardelementen samen te voegen met maatwerk uit eigen atelier. Zo bieden wij ons volledig gamma raamblokken aan in alle RAL-kleuren. Elke deur is anders en van verschillend materiaal, meerpuntsluitingen, slotkasten en veiligheidsbeslag dienen aangepast en met zorgvuldigheid geinstalleerd te worden.

  5. Geen werkuren in regie, maar een vast afgesproken prijs die geen ruimte laat voor onverwachte extra kosten.

  6. Waar de markt van inbraakbeveiliging gedomineerd wordt door inbraakopvolgers heeft MetaSafe zich steeds geprofileerd als de specialist inzake preventie. Beter voorkomen dan genezen!

  7. Dankzij de 10 jaar garantie geniet u van onze volledige gratis service en dienst na verkoop. Zelfs uw telefoontje is gratis op ons 0800-nummer (0800 – 96 228) Opgelet, de garantie is alleen van toepassing indien er een inbraak heeft plaats gevonden via een door ons beveiligd raam of deur. Dan zal het materiaal, verplaatsing en de werkuren niet aangerekend worden.

Onze kwaliteitsgarantie

De werkelijke veiligheid van een goed doordacht en op maat uitgewerkt inbraak-preventievoorstel hangt ten slotte volledig af van een deskundige installatie.

Dankzij de 10 jaar garantie geniet u van onze volledige gratis service en dienst na verkoop, in geval dat er een inbraak heeft plaats gevonden via een door MetaSafe geinstalleerde beveiliging. Alle andere interventies of reparaties zijn betalend,

Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon voor bijkomende informatie. Wij helpen u graag verder.

bottom of page