top of page

De veiligheidsadviseur

Uw METASAFE-veiligheidsadviseur zal u in het begin van de gratis veiligheidsstudie informeren hoe je zelf kan meewerken tot het voorkomen van een inbraak.

Samen met u zal er een veiligheidsstudie gemaakt worden van uw woning. De voorwaarden voor een goed inbraakpreventieplan is dat alle zwakke en risico punten even goed beveiligd zijn. Een super beveiligde voordeur betekent niets als de inbreker langs de achterdeur of raam binnen enkele minuten binnen geraakt. Deze veiligheidsstudie zal leiden tot een beveiligingsvoorstel op maat, die alle ramen en deuren in overweging neemt.

Het beveiligingsvoorstel

Iedere woning is anders, en elk preventie-beveiligingsplan is uniek en maatwerk. Vooreerst zijn er de minimumvereisten om uw woning degelijk te beveiligen, goede raam en deur beveiliging zorgen heirvoor door maximum vertragend te werken, deze beveiliging zorgt ervoor dat de inbreker wordt buiten gehouden.

Uw METASAFE-veiligheidsadviseur toont u de verscheidenheid van onze producten, en vertelt u hierbij de gebruiksadviezen en unieke eigenschappen om de verschillen in kwaliteit aan te tonen.

Fiscaal, premie of andere voordelen
Vraag uw METASAFE-veiligheidsadviseur naar de bij METASAFE gehanteerde voordelen.

Ons beveiligingsvoorstel bestaat uit een vast afgesproken prijs die geen ruimte laat voor onverwachte extra kosten, zoals werkuren in regie, verplaatsing, etc...

De plaatsing

De werkelijke veiligheid van een goed doordacht en op maat uitgewerkt inbraak-preventievoorstel hangt ten slotte volledig af van een deskundige installatie en kwaliteits materiaal.

Dankzij de 10 jaar garantie geniet u van onze volledige gratis service en dienst na verkoop. De garantie dekt; Bij inbraak via een door ons beveiligde deur of raam zal deze hersteld worden op onze kosten. (materiaal, verplaatsing en werkuren). Alles buiten deze garantie zal aangerekend worden zoals materiaal, verplaatsing en werkuren voor een interventie en of reparatie.

Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon voor bijkomende informatie. Wij helpen u graag verder.

bottom of page