top of page

Deuren

Veiligheidsdeuren

Wanneer buitendeuren niet beveiligd zijn, is dit de gemakkelijkste toegang om een pand te betreden voor inbrekers. Net daarom zijn veiligheidsdeuren zo belangrijk wanneer men een woonst wil beveiligen tegen inbraak. Dit geldt eens te meer voor een appartement, hoewel een appartement vaak een veilig gevoel geeft is de voordeur van een appartement in 90% van de inbraakgevallen het zwakke punt geweest in de beveiliging.
 

Bij een veiligheidsdeur draait het voornamelijk om de weerstand tegen inbraakpogingen met gebruik van explosieven of hydraulische werktuigen. Dit gaat vaak gepaard met een bestendigheid tegen automatische wapens. Het uiterlijk van een veiligheidsdeur is vaak niet anders dan het uiterlijk van een traditionele deur.

Meerpuntsluitingen

In combinatie met de veiligheidsdeur kan men ook gebruik maken van meerpuntsluitingen. Meerpuntsluitingen worden gebruikt om buitendeuren op meerdere punten te vergrendelen. Op deze manier kan men de deur op 3 of 5 verschillende plaatsen vergrendelen wat het praktisch onmogelijk maakt voor de inbreker om deze deur nog open te krijgen. Een meerpuntsluiting is een uiterst veilige manier voor het afsluiten van uw woning of bedrijf. Het is mogelijk een meerpuntsluiting te krijgen voor verschillende type deuren.

Sluitplaten

Even belangrijk als de deur en het slot dat u gebruikt is de sluitplaat. Bij het forceren van de deur of het slot hangt veel af van de sterkte van uw sluitplaat. De sluitplaat is de stalen plaat die men in de zijkant van het kozijn monteert. Deze sluitplaat zorgt ervoor dat het een heel stuk moeilijker is om het slot te forceren. Dankzij de aangepaste sluitplaten op maat kunnen wij een perfecte aansluiting op uw deur garanderen en dit niet enkel voor uw buitendeur, maar ook voor uw binnendeur.

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over veiligheidsdeuren.

bottom of page