top of page

Sluitplannen

Veiligheid en comfort

U kan bij ons ook terecht voor advies omtrent het maken van een sluitplan. Wanneer verschillende personen toegang hebben tot verschillende deuren binnen uw bedrijf of u met bepaalde sleutels meerdere deuren wenst te kunnen openen in uw woning is een veilig en gemakkelijk sluitplan een must. 

Binnen uw bedrijf kan u perfect ervoor zorgen dat iedereen binnen kan in de ruimtes die hij/zij nodig heeft, maar niet verder. Op deze manier kan u te allen tijde de veiligheid binnen uw bedrijf bewaren. Een juist sluitplan geeft u meer comfort dankzij het gebruik van zo weinig mogelijk sleutels. Het is ook steeds duidelijk wie tot welke ruimtes toegang heeft en wie niet, op die manier is de organisatie hiervan ook vereenvoudigd.

De combinaties en variaties maken heel veel verschillende sluitplannen mogelijk. Hieronder hebt u alvast een aantal verschillende soorten sluitplannen. Onze adviseurs geven u hierover graag het juiste advies. Uiteraard zijn de sluitplannen niet beperkt tot de onderstaande voorbeelden.

  • De Hoofdsleutelinstallatie: 

Dit is een installatie met verschillende sluitende cilinders die onder 1 hoofdsleutel vallen. 

  • Algemene hoofdgroepen-sleutelinstallatie 

Dit is hetzelfde systeem als de hoofdsleutelinstallatie, behalve dat men hierbij verschillende hoofdgroepen gebruikt met elk hun eigen hiërarchie die dan allemaal onder 1 hoofdsleutel vallen.

 

  • Centraal hoofdsleutel systeem

Dit is een sluitplan dat zeer vaak in appartementsgebouwen gebruikt wordt. Iedereen kan dan met zijn sleutel de hoofdingang en zijn eigen appartement openen zonder bij de buren binnen te kunnen.

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over sluitplannen.

bottom of page